Ontdek meer van Natuurpoort Nederheide

3-gangen keuzemenu

Voorgerecht

Seizoenssoepje

Elk jaargetijde anders en vers gemaakt met ingrediënten van het seizoen

Tomaten Pomodori Soep

Met verse basilicum en een scheutje room

Proscuiutto de Parma

Parmaham op een bedje van sla met bolletjes meloen,
Balsamico en Parmezaanse kaas.

Zalm bonbon

Bonbon van gerookte zalm met een vulling van Noorse garnaaltjes met een frisse kruidenmayonaise.

Hoofdgerecht

Varkenshaas

Lekker varkenshaasje met een champignonsaus.

Entrecote

Entrecote van de grill met een rode portsaus.

Dagvangst

Drie verschillende soorten vis met kreeftenjus.

Victoriabaars

Victoriabaars met een overheerlijke hollandaisesaus.

Dessert

Dame Blanche

Boerenroomijs met warme chocoladesaus en slagroom

Bostogneparfait

huisgemaakte parfait van Bostognekoek
met een romige karamelsaus

Flensje

Warm flensje met een vol roomijs
en een coulis van rood fruit

Reserveer nu een tafeltje!

Reserveren